Workshop fotografie Posbank Veluwe

De individuele workshop fotografie zijn voor ieder die fotografie als hobby heeft en meer uit zijn fotografie wil halen. Wil je meer leren over begrippen als diafragma, sluitertijd en ISO, en hoe je deze gebruikt bij het instellen van je camera? En hoe je van een kiekje een mooie foto maakt? Leer in de individuele workshop fotografie  mooiere foto’s te maken. Workshop fotografie Posbank 

Niveau: startende fotograaf Workshop fotografie PosbankWorkshop fotografie Posbank
Aantal cursisten: één, maximaal drie
Prijs: 100,- per persoon  (Prijzen zijn inclusief BTW)
Duur: ± 4 uur – (start 10:00 / eind 14:00)
Meenemen: Camera, volle batterij, lege geheugenkaart, handleiding van je camera, pen en papier en 1 foto die je bewondert.

Posbank Veluwe

De Posbank is de algemene benaming voor het gebied aan de zuidkant van natuurgebied De Veluwezoom, genaamd het Herikhuizerveld. Aan het begin van de vorige eeuw is hier een stenen bank geplaatst ter ere van de toenmalige voorzitter van de ANWB, dhr. G.A. Pos.

Op Zuid-Limburg na, is de Posbank het hoogstgelegen gebied van Nederland. De heuvels zijn volledig bedekt met struikheide en ter afwisseling steken her en der wat eenzame bomen en planten boven de paarse bloemetjes uit. Als je geluk hebt, kom je in dat spectaculaire landschap een grazend Koninkpaard tegen. Een geweldige plek voor een workshop fotografie. .

Workshop fotografie Posbank - Wagner-fotografie.nl by Daan Wagner

Individuele begeleiding voor beginnende fotografen

We springen meteen in het diepe na een korte theoretische uitleg van de belangrijkste basisbegrippen als diafragma, sluitertijd, ISO en compositie. Het wordt echter geen technisch praatje, door simpele en duidelijke voorbeelden zul je merken dat deze begrippen helemaal niet zo moeilijk zijn als dat ze klinken. Had ik al gezegd dat we het theoretische deel kort houden. We gaan zo snel mogelijk aan de slag met de camera en de oefeningen.  Aan de hand van verschillende opdrachten wordt de besproken theorie toegepast. Tijdens het ‘doen’ ben ik er om je vragen te beantwoorden en tips te geven.

Na de workshop mag je mij altijd nog mailen als iets niet helemaal duidelijk is. Na de workshop begint het pas…

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de Workshop

  • Wat is diafragma, sluitertijd, ISO, witbalans?
  • Welke camerastanden zijn er en welke gebruik ik wanneer?
  • Hoe voorkom ik onscherpe foto’s?
  • Hoe bepaal je een goed compositie?
  • Hoe goed de foto te belichten? Workshop fotografie Posbank
  • Oeps ik maak een fout. Ja graag….. van fouten leren we 😉
Welke camera heb je nodig om de workshop te volgen?

Voor de workshop is het belangrijk dat je in het bezit bent van een camera die volledige controle geeft over diafragma, sluitertijd en ISO. Denk dan aan camera’s als een spiegelreflex of systeemcamera. 

Reacties zijn gesloten.