Daan Wagner

Hallo, nice to meet you!  Mijn naam is Daan Wagner. Woon in Ven-Zelderheide (Noord Limburg) op een boerderijtje aan de bosrand van het Reichswald. Mijn passie voor fotografie starte in 1992 met een analoog Pentax P30t + 50mm objectief.

Oktober 2013 starte ik mijn eigen bedrijfje Wagner-fotografie.nl en geef ik individuele workshops fotografie. Zo mocht ik 2015, 2016 en 2017 aantal workshops fotografie verzorgen in Indonesië (Bali en Jakarta). Het verzorgen van de workshops fotografie doe ik naast mijn andere passie als Agile Coach. Waar ik organisaties help met hun transitie naar het Agile werken.  

Tanah Lot Bali Indonesië - by Daan Wagner

Tanah Lot Bali Indonesië

Fotografie mag ik graag combineren met de wereld ontdekken. Mijn nieuwsgierigheid naar andere culturen is de reden van menig reis geweest. Elke reis heeft iets speciaals en dat probeer ik vast te leggen op de gevoelige plaat. China, Indonesië, Guatemala, Belize, Mexico Maleisië, Japan, Korea, Singapore, Hong Kong, India, Sri Lanka, Amerika etc…

“Met foto’s vertel ik verhalen, die van mezelf en die van anderen. Door mijn lens zie ik ze ontstaan. Mijn camera is mijn pen, mijn instrument. Daarmee beschrijf ik beweging, vang ik mensen en momenten en breng ik verhalen in beeld.”

Gebruikte apparatuur

Nu krijg ik vaak de vraag wat voor apparatuur ik zoal gebruik. Voor mij persoonlijk is de gebruikte apparatuur ondergeschikt en enkel een hulpmiddel die je nodig hebt om foto te kunnen maken. Belangrijkste gebruik de apparatuur die jij prettig vind werken en het gewenste resultaat geeft. Het merk en type is in deze niet belangrijk. 😉  Sony A7R III &  A7R II    –   Sony 16-35 GM | 24-70 GM | 70-200 GM | 90 Macro | extender 2.0    –    Zeiss Loxia 35 & 50 | Batis 85 & 135

Mag ik jou foto’s gebruiken? 

Foto’s zijn alleen te gebruiken met schriftelijke toestemming van Daan Wagner. Wens je een foto te gebruiken voor commerciële doeleinde. Neem dan gerust contact voor de tarieven etc. Heeft Daan jouw geportretteerd en wil je die foto op je Facebook, Linkedin etc. gebruiken? Doen! Dan graag onder naamsvermelding en link naar de website.

Domeinen verbonden aan Wagner-fotografie.nl:
Wagnerfotografie.nl
Basis-fotografie.nl
Wagner.photography

Ven-Zelderheide | Reichswald

Ven-Zelderheide | Reichswald
Volg bij ons in het Ven-Zelderheide. Wonen landelijk en naast het mooie Reichswald. Dit wat het uitermate geschikt maakt voor een geslaagde dag fotograferen.

Posbank Veluwe

Posbank Veluwe
De Posbank op de Veluwe is een erg mooie plek om een workshop fotografie te volgen.

Reacties zijn gesloten.