Daan Wagner

Hallo, nice to meet you!  Mijn naam is Daan Wagner. Woon in Ven-Zelderheide (Noord Limburg) op een boerderijtje aan de bosrand van het Reichswald. Mijn passie voor fotografie starte in 1992 met een analoog Pentax P30t + 50mm objectief. 2007 mijn eerste digitale spiegelreflex aangeschaft. De Canon EOS 400D. Langzamerhand kreeg ik opdrachten en verzoeken om workshops fotografie te verzorgen.

Oktober 2013 starte ik mijn eigen bedrijfje Wagner-fotografie.nl en geef ik Individuele workshops fotografie. Zo mocht ik 2015, 2016 en 2017 aantal workshops fotografie verzorgen in Indonesië (Bali en Jakarta). 

Tanah Lot Bali Indonesië - by Daan Wagner

Tanah Lot Bali Indonesië

Fotografie mag ik graag combineren met de wereld ontdekken. Mijn nieuwsgierigheid naar andere culturen is de reden van menig reis geweest. Elke reis heeft iets speciaals en dat probeer ik vast te leggen op de gevoelige plaat. China, Indonesië, Guatemala, Belize, Mexico Maleisië, Japan, Korea, Singapore, Hong Kong, India, Sri Lanka, Amerika etc…

Naast het geven van workshops fotografie ben ik actief als Agile Consultant. En heb ik bedrijven als VGZ, ING, de Volksbank begeleid met de Agile transitie. Tevens één van de moderators op het Tweakers forum en één van de experts op de Sony Community

 

“Met foto’s vertel ik verhalen, die van mezelf en die van anderen. Door mijn lens zie ik ze ontstaan. Mijn camera is mijn pen, mijn instrument. Daarmee beschrijf ik beweging, vang ik mensen en momenten en breng ik verhalen in beeld.”

Gebruikte apparatuur

Nu krijg ik vaak de vraag wat voor apparatuur ik zoal gebruik. Voor mij persoonlijk is de gebruikte apparatuur ondergeschikt en enkel een hulpmiddel die je nodig hebt. Belangrijk gebruik het gereedschap dat jij prettig vind werken. 😉

Camera’s: Sony A7R III & Sony A7R II.  
Objectieven:  Sony 16-35GM, 24-70GM, 70-200GM, teleconverter 2.0,
Sony 90mm Macro, Zeiss Loxia 35mm & 50mm, Zeiss Batis 85mm & 135mm.
Accessoires:  Lee filter sets 100mm & Seven5, Gitzo GT1555T & GT2542T statief, Markins Q3t en RRS bh-25 pro balhoofd, RRS L plates….
Beeldbewerking: iMac 27 (2019) i9, Vega 48, 512 SSD,, 64GB | iPad Pro 11 256 (2018) | MacBook Pro 13 (2016)
Adobe CC fotografie planWacom Intuos Pro, BenQ SW2700PT, X-Rite i1Display Pro 

Mag ik jou foto’s gebruiken? 

Foto’s zijn alleen te gebruiken met schriftelijke toestemming van Daan Wagner. Wens je een foto te gebruiken voor commerciële doeleinde. Neem dan gerust contact voor de tarieven etc. Heeft Daan jouw geportretteerd en wil je die foto op je Facebook, Linkedin etc. gebruiken? Doen! Dan graag onder naamsvermelding en link naar de website.

Domeinen verbonden aan Wagner-fotografie.nl:
Wagnerfotografie.nl
Basis-fotografie.nl
Wagner.photography

Ven-Zelderheide | Reichswald

Ven-Zelderheide | Reichswald
Volg bij ons in het Ven-Zelderheide. Wonen landelijk en naast het mooie Reichswald. Dit wat het uitermate geschikt maakt voor een geslaagde dag fotograferen.

Posbank Veluwe

Posbank Veluwe
De Posbank op de Veluwe is een erg mooie plek om een workshop fotografie te volgen.

Reacties zijn gesloten.